10 Nisan 2018 Salı

VoxelX - Blockchain Tıbbi DICOM Platformu


VoxelX Nedir?



VoxelX tokenleri, Ethereum'un ERC-20 tokenleridir ve bu sayede radyologlara ödünç veren ve platformun içeriklerinin ve görüntülerinin her bir minik sunumunu ve güncellemesini elde eden ödül algoritmasını tasarlamamızı elde etmiştır.

VoxelX'in misyonu, tıp öğrenimini simüle etmek için bir blockchain destekli çevrimiçi DICOM platformu oluşturarak multidisipliner öğrenmeyi devrimden geçirmek. VoxelX’in ekibi, 2013'ten beri özellikle radyoloji alanında tıbbi e-öğrenme alanında DICOM görüntülerini hayata geçiren az sayıdaki çalışma grubundan biridir.



Multidisipliner öğrenme tıp eğitiminde hem lisans bununla birlikte yüksek lisans düzeyinde en zorlu görevlerden biridir. Tıp bilimlerindeki bilgi hacmi hızla büyüdükçe, bu türden öğrenme talepleri giderek artmaktadır. VoxelX'in misyonu, tıp öğrenimini simüle etmek için çevrimiçi bir DICOM platformu oluşturarak multidisipliner öğrenmeyi devrimden geçirmek. VoxelX’in ekibi, 2013'ten beri özellikle radyoloji alanında tıbbi e-öğrenme alanında DICOM görüntülerini hayata geçiren azca sayıdaki çalışma grubundan biridir. Bu platformun içinde ne olduğu topluluk temelli olduğundan, tüm üyeler önceden doğrulanmış bilgilerini ve vakalarını özel olarak yada her insana açık olarak paylaşabilir. Ve buna göre, bu platformu blockchain'le güçlendirerek, çevrimiçi içinde ne olduğu paraya çevirebilir ve radyologları hem yayıncılar bununla beraber perakendeciler olarak platformun topluluğunu oluşturma ve genişletme mevzusunda teşvik etmek için teşvikler yaratabileceğiz. Ethereum'un ERC-20 tokenlerinin yardımıyla, radyologlara her bir minik sunum ve platform içerik ve görüntülerinin güncellenmesi için ödeme gerçekleştiren bir ödül algoritması tasarlayabildik. VoxelX, GRAY adlı bir jetonu piyasaya sürecek ve esas olarak DICOM Platformunun içinde ne olduğunun finanse edilmesi için kullanılacak.



Dinamik web tabanlı DICOM aracımızın ana hedefi DICOM görüntülerinde gösterilen her anatomik yapı yada patoloji üzerinde dinamik olarak ayıklanması, düzenlenmesi ve gösterilmesi olmuştur. Farklı çevrimiçi kaynaklar ve görüntüdeki yapı arasındaki bu direkt entegrasyon, gerekli detayları aramak için ihtiyaç duyulan süreı ve çabayı etkili bir halde azaltabilir. DICOM görüntüleri içinde gezinirken, bu araç öğrenicilerin veritabanımızdaki kaynaklara veya diğer harici kaynaklara tek bir tıklamayla yada belirli bir yapıdaki bir dokunuşla tam erişime haiz olmalarını sağlar.



VoxelX platformu, tıp öğrencisinin ve radyoloğun DICOM-Images ile kolayca etkileşime girmesini elde eden biroldukça araçla doldurulmuştur. Bu çalgılar içinde, yapı üzerindeki tüm yapıları ve hastalıkları web üzerinde tanınan tüm data kaynaklarıyla birleştirmek ve bağlamak mümkün kılan yenilikçi çizim enstrumanları bulunmaktadır. VoxelX topluluğu bizim gerçek sermayemizdir. Bu topluluğu, ilgi alanlarına bakılırsa öğrenenlere, yayıncılara ve doğrulayıcılara ayırabiliriz. Hepsi birbirleriyle veya özel olarak birbirleriyle etkileşim kurabilir.



Proje Ekibi

Dümendeki şefkatli bir lidere haiz küçük yetenekli ve ilhamlı ekip, büyük bir etki yaratmak için yeterlidir.




Token Detayları



Oluşturulacak olan VoxelX GRAY tokenlerinin toplam kaynağı 10.000.000.000'dir (10 milyar). Platformda gerçekleşen mikro transferler için uygun bir fiyat belirlemek amacıyla başlangıç ​​jeton miktarı büyüktür. Tüm GRAY jetonları bir tohum bloğunda üretilecek ve aşağıdaki benzer biçimde dağıtılacaktır:



Token İsim DTX

Satınalma Yöntemi BTC / ETH / Havale

Jeton Tip Programı

Ön-Token Satış dönemi 25.03.2018 - 14.04.2018

Öncesi Token Satış Fiyatı 1 DTX = 0.30 USD

Kamu Satış devri 15.04.2018 - 15.05.2018

Kamu Satış Token Fiyat 1 DTX = 0.375 USD - 0.700 USD

Yumuşak Kapak 5,7 Milyon USD

Hard Cap USD 30 Milyon

Satılmamış Jetonlar Token satış bittikten ondan sonra BT yakılacaktır



Özet olarak:

Herhangi bir dijital para birimi, dijital varlık ve blok zinciri uygulamaları da dahil olmak üzere, kriptografik belirteçlerin düzenleyici statüsü, biroldukça yargı bölgesinde belirsiz yada huzursuzdur. Bu belgenin yayınlanması ve yayımı, ilgili yasa, yönetmelik ve kurallara uyulduğunu ima etmez. Bu belgeyi herhangi bir düzenleyici makam incelemiş yada onaylamamıştır. İlgili herhangi bir resmi makamın mevcut yasa, yönetmelik ve / yada kurallarda değişiklik yaptığı yada finansal kurumların belirli ticari kararlar verdiği durumlarda, maddi bir negatif etkisi olabilir ve / veya belgede atıfta bulunulan herhangi bir ilgili kurumun işlevini bozabilir. Fakatçlandığı benzer biçimde veya hiç.

Bağlantılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder